Over The Grooveroom voor drumles in Hoorn

“Wil je ook drumles van een ervaren drummer en rot in het vak”?

Als van jongs af aan heb ik mijzelf drummen aangeleerd op de potten en pannen die voorhanden waren. Na mijn studie aan het Conservatorium heb ik als drummer in diverse bands gespeeld. Eerst in de band Swamp en in 2004 in Hollywoord Boulevard. Als erkende drummer heb ik met Tony Hadley van de band Spandau Ballet gespeeld, Tavaras, Lee Towers, Three Degrees en Andre Hazes.

Drummen als lust in mijn leven

Heden drum ik nog steeds bij Swamp en spelen wij vaak op diverse festivals in het buitenland. Naast mijn werk als drumdocent, speel ik in de John Mayer Tribute band en als freelancer in diverse bands. Daarnaast maak ik geregeld drum opnames voor producties. Bij The Grooveroom krijg je dus niet een drumdocent die je goed kan leren drummen, maar die ook zelf regelmatig drumt in diverse bands. Met deze ervaring kan ik elke drummer de kneepjes van het vak aanleren.

Hoe ziet drumles in Hoorn er uit?

Bij drumles in Hoorn in onze muziekschool, kun je leskaarten van 5 of 10 lessen afnemen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen en doelen, kun je dus net zo veel drumlessen volgen als je zelf wilt. Wil je eerst weten of drumles iets voor je is en weet je het (nog) niet zeker? Dan kun je ook eerst een proefles van 30 minuten afnemen. Daarna kun je beslissen of je graag drumles in Hoorn wilt volgen.

Onderscheidende kenmerken The Grooveroom

  • Moderne drumschool
  • Privé drumles op wens af te stemmen
  • Flexibele planning bij onregelmatige school- of werktijden
  • Digitale Video/audioopnamen mogelijk
  • Ipad met lesmateriaal
  • Veel gebruik van nieuwe media“Hoe goed wil jij leren drummen?”