Twitch Grooveroom Livestream

Livestream_logo-rgb_standard


Check op deze link of er een Live Stream is vanuit the Grooveroom
Ik ga wekelijks tijd plannen voor vragen, samen techniek oefenen op je Pad.
Mocht je een idee hebben, dan hoor ik het graag.

Vimeo Drumvideos

Alle Drumvideo's kun je hier vinden. Je kunt makkelijk scrollen door de filmpje. Updated 17-11-20

Coronamaatregelen vanaf 17 Okt

images


Vanaf za 17 Okt staat er naast de ingang van de drumschool een tafeltje met desinfecteerde handgel. Ik wil jullie vragen daar gebruik van te maken voor het naar binnen gaan van de drumschool.

Verder wil ik jullie vragen buiten te wachten als het niet te hard regent, dan kan de vorige leerling naar buiten, en kun je daarna naar binnen.

Alvast dank voor jullie medewerking.

Bob Philipse

Vimeo Vids

Unknown-1
Op Vimeo kun je diversen lesvideos vinden. Wellicht zit er iets voor je bij. Enjoy

Drumles Kado

Bij de Grooveroom is het mogelijk om een les kado te doen aan iemand die je wellicht wilt verrassen, of die het er de hele tijd over heeft maar niet de stap maakt om te gaan drummen ; ) Informeer naar de mogelijkheden bij de Grooveroom.

Lesjaar 20/21

Schrijf je nu in voor het nieuwe drumjaar wat start op 17 Aug. Je bent van harte uitgenodigd voor een proefles in The Grooveroom.


GR 6

Februari 2005 Start Grooveroom


AS7Y8339 - kopie


In Februari 2020 bestaat de Grooveroom 15 jaar.

15 jaar geleden vond ik de drumcabine in Amsterdam. Ik brak de cabine af met 3 vrienden, en bracht deze naar Hoorn. We bouwde de cabine op in de koude Februarimaand van 2005.

Het was nog een hele puzzle om alle delen in de goede opbouwvolgorde te krijgen. Ik wilde het raam zo plaatsen dat we naar buiten konden kijken naar het mooie groene gras.
Zoals jullie weten is dat gelukt ; )

De Grooveroom is al 15 jaar een prachtige school waar ik drumlessen geef, plaatjes opneem, en waar ik een bijzondere club drummers elke week welkom mag heten.

Om dit heugelijke feit te vieren geef ik 15 euro korting op een leskaart die je aanschaft in deze maand. Deze kaart kun je gebruiken als je oude vol is.
Grooveroom

Grooveroom