Drumles Kado

Bij de Grooveroom is het mogelijk om een les kado te doen aan iemand die je wellicht wilt verrassen, of die het er de hele tijd over heeft maar niet de stap maakt om te gaan drummen ; ) Informeer naar de mogelijkheden bij de Grooveroom.

Lesjaar 20/21

Schrijf je nu in voor het nieuwe drumjaar wat start op 17 Aug. Je bent van harte uitgenodigd voor een proefles in The Grooveroom.


GR 6

Februari 2005 Start Grooveroom


AS7Y8339 - kopie


In Februari 2020 bestaat de Grooveroom 15 jaar.

15 jaar geleden vond ik de drumcabine in Amsterdam. Ik brak de cabine af met 3 vrienden, en bracht deze naar Hoorn. We bouwde de cabine op in de koude Februarimaand van 2005.

Het was nog een hele puzzle om alle delen in de goede opbouwvolgorde te krijgen. Ik wilde het raam zo plaatsen dat we naar buiten konden kijken naar het mooie groene gras.
Zoals jullie weten is dat gelukt ; )

De Grooveroom is al 15 jaar een prachtige school waar ik drumlessen geef, plaatjes opneem, en waar ik een bijzondere club drummers elke week welkom mag heten.

Om dit heugelijke feit te vieren geef ik 15 euro korting op een leskaart die je aanschaft in deze maand. Deze kaart kun je gebruiken als je oude vol is.